Еднофамилна къща в затворен комплекс

Предлагаме ви останали две свободни къщи за продажба в затворен комплекс от 7 еднофамилни къщи.Топ място в боровата гора над Малка Верея.Асфалтиран път и контрол на достъпа до имотите.
Къщите са с РЗП 250кв.м. и двор 1000кв.м.
На приземния етаж има голямо помещение с излаз към двора което може да бъде спалня,механа,фитнес и др...Има котелно,склад и други помощни помещения.
На първи етаж има просторна дневна(с високи тавани) с трапезария и кухня с излаз на огромна тераса,баня и тоалетна.
На втори етаж има две спални със самостоятелни бани и тоалетни и тераса,мокро помещение.
Качествено изпълнение на строителството с висок клас материали.Изграждане на груб строеж с тухли Wienerberger и керемиди Tondach .Фасада с 10см стиропор и висок клас продукти на Baumit .Прекарване на ЕЛ кабели,ЕЛ табло, кабели за сот.ВиК до тапа;структури за вграждане Grohe .Полагане на тръби за водно подово отопление,лири и конвектори.Полагане на фибран 3см по пода и армирана циментова замазка.ПВЦ Дограма висок клас (цвят по избор на клиента).Външна входна врата (подсилена).Турбозолна мазилка на стени. Гипсокартон по тавани (скрити осветления по избор).Подпрозоречни камъни вътре и отвън с естествен камък.Цокъл на къща и тераси - облицовка с естествен камък.Вертикална планировка- Бетонни огради;подпорни стени по двора.Площадки и стъпала с бетон около къщата .Засипване и заравняване на двора с хумус.Направа на паркомясто край къщата с бетон.
Прилагаме снимки на завършена къща от този тип,която може да бъде видяна.
Строежите са започнати и може да се направи оферта и за напълно завършване на къщата според изискванията на клиента.


Плащането може да се извършва на етапи.
Съдействие за кредит.